FIT AS FU*K

WOD # 2 for the FIT AS FU*K CrossFit Challenge

26 Comments

472 people have voted…..

Thanks to all of you who submitted WODs and/or voted for your favorite WOD.

We’ve counted the votes – and the winning WOD with 33,7% (159 votes) is:

As many rounds as possible in 10 min.:

 • 10 kettlebell snatches 32/24 kg. (5 each arm)
 • 200 m. sandbag run 40/30 kg.
 • 10 burpees

Congratulations to Rasmus Halkjær from CrossFit Copenhagen who suggested the WOD.

Due to the scoring system (will be revealed later) and space limitations outside, we might have to change the running distance and maybe change the WOD from an AMRAP to a certain amount of rounds for time.

See the CROSS GYM sandbags that will be used for the challenge here.

Sponsoring the FIT AS FU*K CrossFit Challenge

CROSS GYM

Casall

26 thoughts on “WOD # 2 for the FIT AS FU*K CrossFit Challenge

 1. Love it !

 2. LOVE it!!

 3. Nice! og rasmus du har bare at klare dig bedst i din egen WOD

 4. Hell Yeah!!!!

  Congrats Rasmus!

  Love your workout! This is gonna be a f***ing nice challenge. Looking forward to give it hell!

  Thanks for a great 2.nd workout!

  /Nikolaj

 5. Thinking alot of women will have problems with this…

 6. @Martin:
  …And men, who doesn’t like semi-heavy KB snatch.

  It’s only 5 on each hand and there is plenty of time to practice. So tell the women to get off the Zumba-classes and pick up the KB and they will do just fine ;o)

  This is the first Cut-off WO, and it will certanly do the job :o)

 7. @ Martin: we’ll look into weights and distance.

  But…… all athletes will have almost 3 months to practise.

  Some have already tried the WOD without problems – and if the technique in KB-snatch is good, it’s not that heavy.

  Just did a lot today with 24 kg. super pregnant (3 weeks till I’m due – and not able to use my body as I would like).

  Thanks for your comments by the way 🙂

  We invite all kinds of critique and improvements….

  Sarah

 8. Is it competition bells or normal russian ones??

 9. Pingback: WOD July 7, 2010 « SPORT IS EVERYWHERE

 10. Pingback: Prepare for the FIT AS FU*K CrossFit Challenge – in need of great equipment? « Fit as fu*k

 11. strictly or swing snaches ?

 12. We’ll soon release a movie with movement standards….. Stay tuned

 13. just for info , are the master category doing same wod?
  thanks fro help and reply

 14. Hvorfor allerede lave cut-off inden konkurrencen er begyndt? Der VIL være nogen der ser på denne WOD og overvejer sin tilmelding til jeres lille event.

  Jeres Crossfit Challenge blev “solgt” på at alle kunne være med, men nu lader det til at man skal træne målrettet op mod en enkelt øvelse i 3 mdr? Hvad Crossfit er der ved det? Hele pointen er jo GENEREL fitness, ikke bare hvem der kan svinge den tungeste KB.

  MEGA fail!!!

  • Tak for din kommentar, Illum!
   Denne WOD er valgt af læserne af vores blog over en periode på 1 måned – 400+ forskellige læsere har stemt (man kan kun stemme 1 gang/IP-adresse)…..
   Løbedistancen bliver kortere, og vi har haft en hel række af atleter på forskellige niveauer fra hele verden til at teste, om det måtte være for tungt.
   Nu ved jeg ikke, hvad din erfaring er med CrossFit-konkurrencer og tilhørende pointsystem er, eller om du overhovedet har prøvet WOD’en – men der vil altid være noget, der ikke passer til alle.
   Endvidere handler det om at få så meget arbejde lavet – således vil bare et enkelt KB snatch være bedre end ingen.
   At alle ikke kan suse igennem alle WODs er helt normalt til konkurrencer (både små og store konkurrencer).
   Men igen – alle har haft 3 måneder til at prøve WOD 2 af…. Når jeg selv tager til konkurrencer, øver jeg alle de øvelser, som jeg er dårlig til (uden at vide, om de kommer). I vores konkurrence har vi offentliggjort én af de sværere øvelser (KB snatch) + offentliggjort at WOD 1 kommer til at handle om skills, så jeg ser ikke noget problem i, at det er lidt mere tungt/teknisk – det er jo også CrossFit.
   Jeg erindrer ikke, at du selv stiller op, så jeg finder det interessant at du og ikke de deltagende atleter konstaterer, at vores set-up er “mega fail”
   Sarah

 15. Kære Sarah:

  http://ctckoge.wordpress.com/2010/03/10/kommende-crossfit-challenges-i-ctc/

  “Og til ladies – øvelserne er på ingen måde så crazy, at I ikke kan gennemføre dem, så vær ikke bange for at melde jer til!”

  24kg KB snatch for kvinder er altså på ingen måde crazy? for nogen vil det være tæt på 50% af kropsvægt!

  bare fordi den er valgt af jeres læsere (hvor størstedelen af de 472 der stemte heller ikke deltager til jeres challenge) betyder det vel ikke at I hverken kan holde jeres ord eller bruge almindelig sund fornuft?

  Det var allerede blevet påtalt tidligere i tråden, men blev blev blot nedgjort. Hvor mange andre tror DU der vil stille op til at blive latterliggjort med kommentarer om Zumba-timer?

  Nej, jeg har ikke prøvet WOD’en, jeg er (som det måske fremgår af mit navn) ikke en kvinde? Mit problem er jo ikke med mandesiden af denne WOD, men kvindesiden.

  Jeg var ikke klar over at det faktum at jeg ikke deltager til jeres “challenge” forhindrer mig i at have en mening?

 16. Selvfølgelig kan du have en mening. Og selvfølgelig er vi åbne for at diskutere de forskellige øvelser / workouts inden, under og efter konkurrencen …
  Det ironiske er bare, at ingen af de tilmeldte kvinder har brokket sig over workouten. Men hvis der sidder mange derude som er utilfredse eller ikke regner med at kunne gennemføre et kb snatch med 24 kg, så må vi tage det til efterretning, og overveje skalleringsmuligheder.

  Jeg træner en del “begyndere” som er tilmeldt og som går til øvelsen med god ildhu, fx ved at starte med en lavere vægt og øve måske én gang om ugen. Det er vel ikke for meget at forlange?
  Hvis man ikke ønsker at træne op til en konkurrence, har man forhåbentlig afstemt sine forventninger til placering herefter.

  Vi har ikke lavet en event som denne for at nedgøre nogen. Men det er klart at der bliver nødt til at være nogle øvelser som kan skille feltet lidt, i en konkurrence med over 200 deltagere.

  Fit As Fu*k Challenge er faktisk et arrangement som vi bruger meget af vores fritid på at arrangere til gavn for hele CrossFit miljøet. Det er ikke et arrangement som kommer til at give et økonomisk overskud, og derfor ikke noget som vi har prøvet at “bondefange” folk til at deltage i som du antyder. Jeg må indrømme at tonen i dine kommentarer faktisk skuffer mig en lille smule.

  Det ovenstående er udtryk for min personlige holdning.

  Ditte

 17. Mange tak for det velovervejede svar Ditte, jeg skal prøve at holde en mere positiv tone i det efterfølgende.

  Jeg bemærkede at der allerede tidligt i tråden blev påpeget at 24kg måske var i overkanten for ikke-eliten, dette blev som tidligere nævnt mødt med hånlige zumba kommentarer. Når den slags lades gå ubemærket hen må det antages at dette også er FAF’s holdning – det er trods alt jeres hjemmeside og I må kunne holdes ansvarlige for indholdet.

  Jeg anfægter ikke at deltageres placering i konkurrencen vil blive påvirket kraftigt af hvorvidt man træner målrettet mod de enkelte øvelser der vil være at forefinde i den offentliggjorte WOD. Man kan ikke forvente at vinde nogen form for konkurrence uden at være i absolut topform. Min pointe er derimod at det for nogen ikke vil være realistisk uanset hvor meget man træner denne ene specifikke øvelse på bekostning af ens øvrige træning (iøvrigt ikke særlig crossfit agtigt). KB snatch er en teknisk svær øvelse og når man annoncerer konkurrencen med at alle kan deltage, for derefter at annoncere at der f.eks. vil være 24kg KB snatch, Muscle-up, handstand pushups eller 60kg OHS for kvinder – så er det efter min mening vildledende. Det forhindrer alle andre end den absolutte elite i at deltage.

  I sætter endda baren rimeligt lavt i på selve hjemmesiden ved at advare om at der kan forekomme kipping pull-ups i flere WOD’s som om det er en af de svære øvelser der vil forekomme, når det ikke er tilfældet men er det blotte minimum på side med airsquats og pushups.

  Hvis I ville lave et arrangement for eliten, skulle I have sagt det til at starte med. Enten er det et arrangement for eliten, eller også er det for bredden – det kan ikke være begge dele.

  Jeg beklager hvis jeg har skuffet nogen med tonen i mine kommentarer.
  Mvh
  Andreas Illum

 18. Hej Illum,

  Martin, som er den anden person, der ovenfor har påpeget vægten på 24 kg som tung for kvinder, har jeg talt med efterfølgende, og han havde samme concern som dig – dog uden at svine os/vores arrangement til…..

  Hans kone stiller op og ser ikke noget problem med vægten, selvom hun er nybegynder i CrossFit….

  Faktisk er der flere af de piger, der deltager, der har større problemer med pull-ups end med KB snatches……

  Vi afventer stadig at høre fra ladies selv, hvis det måtte være for tungt, for vi har overvejet et alternativ og gør det stadig, men vi har ikke hørt fra en eneste, og vi ved, at de læser bloggen og har været inde og stemme på deres yndlings-WOD….

  Vi har lavet et event, hvor alle deltagere på en eller anden måde kan være med og får lavet noget godt CrossFit. Kom da endelig forbi og se det på dagen.

  Som sagt så har vi prøvet WODs’ne af på en række forskellige personer, og jeg har endda prøvet en række af øvelserne 2-3 dage før jeg fødte, hvor jeg ex. sagtens kunne lave KB snatches, selvom jeg ikke kunne bruge mavemusklerne.

  Og igen – snatch på 24 kg er ikke tungt, hvis man kan teknikken, som alle stadig kan nå at lære 🙂

  Sarah

 19. Nå, man kan i hvert fald ikke sige jeg ikke prøvede.

  jeg håber ikke nogen kommer til skade – hverken under forberedelserne eller til Challenge.

 20. @ Illum,

  Tak for din concern – og end den fremstår noget negativt. Vent at se til dagen – der kommer skaleringsmuligheder, således at alle på en eller anden måde kan være med (sådan har det også været til de andre konkurrencer, jeg har deltaget i). Skalerer man, kan man bare ikke forvente at fortsætte videre fra WOD 2.

  I WOD 1 til Danish CrossFit Open var der høje rope climbs for alle – kunne man ikke dem, var man pænt fucked – sådan kommer det ikke til at være i denne konkurrence. Men der skal naturligvis være et udfordrende element også…..

  Sarah

 21. Sammenligning med Danish Crossfit Open holder ikke helt vel? Der forefandt ingen invitationer til DCO om at:

  “alle kan være med”

  eller:

  “Og til ladies – øvelserne er på ingen måde så crazy, at I ikke kan gennemføre dem, så vær ikke bange for at melde jer til!”

  Det var en konkurrence for den absolute danske elite og hvem der ellers var på besøg (læs:Blair). CTC er jo netop blevet solgt på at det ikke var udelukkende for eliten. Selvfølgelig skal man være i topform, men når man inviterer på den måde kan man ikke forvente det samme høje tekniske niveau af deltagerne som man kan til games, DCO eller qualifier i stockholm.

  Jeg er i og for sig fuldstændig uinteresseret i om du snatchede 24kg KB’s og lavede MU mens du prøvede at føde – Hverken Ditte eller du er jo ikke ligefrem den gennemsnitslige crossfitter i DK, vel? I blev jo 1 og 3 til DCO.

  Jeg var i sin tid spændt og glad for muligheden for en Crossfit konkurrence hvor den menige crossfitter kunne deltage (selvfølgelig ville en eventuelt deltagende elite vinde) men må indrømme at jeg er dybt skuffet over denne pludselige drejning af det der ved første øjekast lignede en fantastisk idé.

  Som en afsluttende kommentar er jeg overrasket over at i til stadighed påpeger den negative tone. Jeg beklager jeg ikke smider om mig med smiley’s ligesom Nikolaj Kaufmann, hvis kommentar stadigvæk står ubemærket hen. Iøvrigt skriver du sarah, at i “invite all critique and improvements” – bare ikke hvis de er kritiske?

 22. Måske skulle vi vente med at evaluere konkurrencen til den faktisk er afholdt?

  Så altså, lad os holde konkurrencen og lad deltagere og tilskuere give feedback (konstruktiv kritik: en blanding af positiv og negativ kritik, som kan bruges til at forbedre kommende arrangementer)…

  Det er vores “første gang” og jeg er sikker på at vi kan lære en masse endnu, og blive bedre og bedre.

  Jeg ved at du vil svare på dette for at få det sidste ord, men lad os begrave den herefter!

  PS: Kan vi blande Nikolaj Kaufmann udenom? Han prøvede jo bare at være sjov (hvilken man signalerer med en smiley). Hvis nogen skulle være fornærmet over dette var det Martin, og det er han tilsyneladende ikke, eftersom både ham og Linda stadig er tilmeldt og glæder sig.

  – Ditte

 23. @ Illum,

  DCO var heller ikke ligefrem kun for eliten, hvis du ser på, hvem der deltog i de første events før den store cut off – bl.a. min mand, Frederik, som kalder sig “Average Joe” (og lever fint op til titlen) deltog – og nogle af de deltagende piger måtte skalere (det samme var faktisk tilfældet både til sectionals og Regionals i år) – alligevel havde de en sjov dag.

  Jeg er sikker på, at atleterne får en lige så sjov dag 25. september – ellers havde de nok meldt fra.

  Jeg ser det lidt som at være med i et marathon eller en lignende måske mere alsidig konkurrence (kunne være DM i 10-kamp eller DM/EM i militær 5-kamp). Nogle af de bedste i verden deltager side om side med helt almindelige motionister. Vi har prøvet at tilgodese alle i denne konkurrence også.

  Og igen – på trods af, at du har åbnet debatten om sværhedsgraden fsva. kvinderne, så har vi ikke hørt, at det skulle være for svært fra en eneste kvinde. Måske fordi de fleste ved, at man naturligvis kan skalere – eller at de får en sjov dag alligevel.

  Jeg har i forlængelse af dit oplæg spurgt en række af de kvinder, jeg kender, som måske ikke ligger helt i toppen, og deres svar er alene, at de øver sig, og at det har været godt at have noget at øve sig i – for så kan de da det nu.

  Det virker endvidere som om, du kører i ring – vi har tidligere i denne tråd skrevet, at der kan skaleres, så burde der ikke være problemer, tænker jeg.

  Sarah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s